Hundpromenad och diarre!! (från 6 juli 2011)

 
Haha hittade ett gammalt inlägg från 2011. Vilken dag ;)

Åh herregud vilken dag!! Jag å Brillis bestämde oss efter många om och men att följa med Maria på en 1,2 mils hundpromenad vid rannåsen... Sagt och gjort..

Vi hivar in hundarna i bilen och bränner iväg!!

Dom första 6 km skuttar vi fram glada i hågen för att det går så bra och lätt!! Efter en stund kommer vi fram till en myr... Vi försöker minnas vad Bear Grylls lärt oss och bestämmer oss för att med snabba steg kuta över :P

Halvvägs genom så sjunker Brillis som en sten för att ena hunden knuffar iväg honom!! När jag upptäcker det har han redan sjunkit ner till midjan. haha!!

Jag tvärstannar för att rädda honom, men då försvinner mina skor ner i myren så jag måste först leta rätt på dom ;) Även jag fastnar men lyckas sträcka mig så brillis kommer upp... När vi äntligen kommer loss pustar vi ut och tvättar av oss i en bäck... Det var lika ogjort för efter 100 meter kom vi fram till en lerbacke... Vi vägrar vända så vi börjar klättra uppför, men alla ramlar och glider omkring... Leran var för övrigt diarrebrun... Brillis blir tokig och stegar iväg som en stafettlöpare... Vilket innebär att jag och Maria går vilse.. Vi letar oss fram genom brännässlor och sly tills telefonen ringer... Då är brillis framme vid bilen men vi har bilnyckeln så han springer runt i cirklar för att inte bli uppäten av alla mygg!! Han måste jojka för att vi ska hitta rätt väderstreck och tillslut ser vi bilen.. vilken lättnad!!! :) Nu har vi ätit 1 kg kött var och nu är det läggdags!! Blir ingen mer hundpromenad i rannåsen på ett tag kan jag lova!!! :)


Rocky Balboa ;)

 
Måste ju säga att det är riktigt kul att träna när man börjar se lite resultat :D
 
 
                                            
                                         

Jens Norgren <3

 

Sov gott älskade vän!!
Tänker på din familj. Så orättvist :(
Kommer aldrig glömma dig <3